Turnkleding nodig!
Op zoek naar een schitterend turnpakje voor uw club of gewoon om in te trainen dan bent u bij www.turnwinkel.nl op het juiste adres.
Advies nodig of rustig passen kan in onze winkel in Barendrecht (vlakbij Rotterdam, gratis parkeren voor de deur)

Club kleding nodig!
Erima is afgestemd op de eisen van teamsport. De productkwaliteit is voor teamsport geconcipieerd en onderscheidt zich door de hoge slijtvastheid en duurzaamheid van de producten! Erima heeft een uitgebreide collectie voor vele team-en verenigingssporten: voetbal, handbal, volleybal, running, atletiek, turnen, badminton, korfbal, petanque en alle sporten die in clubverband of als team worden beoefend. 
Naast de trainingslijnen is de looptijd van vele Erima producten 4 jaar. Deze collecties kunnen gedurende 4 jaar worden nabesteld, iets wat voor clubs erg belangrijk is. De maatrange is zeer uitgebreid en gaat voor heren en kinderen van maat 104 tot maat 4XL. Voor dames van maat 32 tot maat 48.
Mocht je interesse hebben in een bepaald model of een pas-set wensen voor jouw vereniging of club dan kan er altijd vrijblijvend contact met ons opgenomen worden. Daarnaast verzorgen wij ook eventuele bedrukking met clublogo's of namen. Voor elke vereniging maken wij een eigen webshop waarin de leden gemakkelijk kunnen nabestellen en betalen, zo nemen wij alle zorgen van de club uit handen!

Even passen of advies nodig? Kom langs in onze winkel! of vraag de catalogus aan via turnwinkel@sportemotion.com